TKO SMO MI ....

Eurostar elektronika d.o.o. jedan je od vodećih distributera opreme za videonadzor u Hrvatskoj. Tvrtka je osnovana 1990 godine kada se počinjemo baviti prodajom i ugradnjom alarmnih, a kasnije i videonadzornih sustava. Uz renomirane proizvođače, rast tvrtke odvija se vrlo brzo. Stalna ulaganja u inovacije i kvalitetu opreme omogućile su nam reputaciju pouzdanog partnera.


VELEPRODAJA 

  • Uvoznici smo opreme za tehničku zaštitu, te jednostavnih i naprednih sustava videofona ( videoportafona )
  • Nudimo širok raspon opreme po cijeni i kvaliteti, od jednostavnih do vrlo sofisticiranih
  • Naša oprema namijenjena je za privatno i poslovno korištenje, te za financijske i državne institucije.
  • Tehnička podrška za naše kupce je besplatna i uvijek dostupna
  • Sva oprema ima potrebne certifikate
  • Kvalitetu opreme potvrđuje VOOK ALPHA serija videonadzorne opreme s jamstvom do 5 godina
  • Velik broj zaštitarskih tvrtki ugrađuje upravo našu opremu


UGRADNJA OPREME - Ključ u ruke

Izvođenje sustava tehničke zaštite vršimo s tvrtkama kooperantima koje su registrirane za izvođenje poslova tehničke zaštite s licencom MUP-a. Koristimo tehnološki napredne uređaje, ali još važniji nam je njihov pouzdan i stabilan rad. Jednostavnost ugradnje i korištenja važne su osobine naših uređaja. Za korisnike koji traže više, dodatno prilogađavamo sustave prema njihovim potrebama.

VIDEONADZOR


Videonadzor je ključni dio našeg poslovanja po čemu nas korisnici najviše prepoznaju. Ponosni smo što možemo ponuditi do 5 godina jamstva na VOOK ALPHA seriju uređaja. U ponudi su High Definition i IP sustavi s raznim tipovima kamera od standardnih dome,  High Speed Dome , Virtual Reality Panoramic kamera, WiFi-IP kompleti, Power Line Communication kompleti koji rade preko postojeće elektroinstalacije, itd


VIDEOFONI


U ponudi videofona ( video portafona ) nudimo sustave od jedne stambene jedinice, pa sve do velikih zgrada. Koristimo moderne tehnologije 4-žičnog i 2-žičnog ili IP spajanja. Zasloni monitora zaštićeni su od ogrebotina poliranim staklom, memoriraju sliku svakog poziva a karticom mogu otvarati vrata, spajati se na mobilne telefone, itd. 


ALARMI I VATRODOJAVA


PARADOX je naš odabir za alarmne sustave. Koristimo isključivo dualne detektore da maksimalno eliminiramo lažne alarme. Za korisnike, Paradox alarmi vrlo su jednostavni za korištenje, posebno ako se koristi TouchPad tipkovnica na hrvatskom jeziku.